Majlis Pelancaran Mentor Mentee & Jati Diri 2015

Barisan Pentadbir

2 Februari 2015 Isnin – Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gombak melancarkan Program Mentor Mentee antara guru dan murid untuk mewujudkan semangat kekeluarga yang kukuh dan saling menghormati antara sama lain. Program Mentor Mentee ini merupakan satu proses interaksi antara guru dan murid yang melibatkan tindakan seperti membimbing, menyokong dan memberi nasihat.

Penyerahan Fail mentee kepada mentor

Majlis pelancaran program ini disempurnakan oleh Tuan Haji Mohd Rezazali Bin Ahmad Ansar, Guru Penolong Kanan SBP Integrasi Gombak. Mentor bukan sahaja menitikberatkan individu dan psikologi menteenya tetapi juga memberi penghargaan, kasih sayang dan mengasah kemahiran-kemahiran lain. Objektif program ini adalah untuk mewujudkan amalan budaya penyayang dan saling menghargai antara satu sama lain.