Majlis Muafakat Membawa Berkat dan Interaksi PT3 dan SPM

23 JANUARI 2015 , JUMAAT – Majlis ini diadakan khusus untuk pelajar tingkatan 3 dan 5. Majlis dimulakan dengan ucapan pengetua dan ucapan perasmian oleh Dato’Haji Rizuan Bin Abdul Hamid selaku YDP PIBG Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gombak. Seterusnya, bacaan ikrar oleh pelajar tingkatan 3 dan 5 yang diketuai oleh ketua batch masing-masing dengan penuh semangat demi mengecapi kejayaan yang diimpikan selama ini. Para hadirin juga berdiri bagi menghormati bacaan ikrar yang dilafazkan oleh anak-anak mereka. Setelah selesai bacaan ikrar, majlis diteruskan dengan sesi interaksi antara ibu bapa dan guru- guru yang terlibat bagi mengetahui perkembangan anak pelajaran anak mereka. Diharapkan mereka mampu memperoleh keputusan yang cemerlang dalam PT3 dan SPM.

Barisan pentadbir turut sama hadir bagi memeriahkan majlis

Pelajar sedang bertemu dengan guru subjek