Fully Residential Schools International Symposium 2019

Sabtu, 15 Jun 2019 – Bermula pada 11 Jun hingga hari ini, SBP Integrasi Gombak telah menjadi tuan rumah kepada penganjuran program Fully Residential Schools International Symposium (FRSIS) bagi tahun 2019.  Bertemakan ‘Smart Industri : Reforming The World’, penganjuran kali ini telah menghimpunkan pasukan-pasukan dari semua sekolah berasrama penuh serta sekolah-sekolah dari luar negara seperti Filipina, Indonesia, Viatnam dan Jepun.  FRSIS kali ini memberi pengiktirafan Platinum, Gold, Siver dan Bronze pasukan-pasukan yang telah membentangkan hasil kajian mereka terhadap tema yang diberikan. Lebih manis lagi apabila pasukan SBP Inegrasi Gombak telah tergolong dalam pasukan yang menerima pengiktirafan Platinum dengan Nur Aisya Najihah Roslan dinobatkan sebagai peserta terbaik perempuan dalam FRSIS kali ini.

Sila klik link di bawah untuk gambar-gambar peristiwa :

Hari 01

Hari 2