Hari Terbuka Asrama – Karnival Mahabbah

Sabtu, 03 Mac 2018 – Salah satu agenda tahunan sekolah iaitu Hari Asrama Terbuka telah dilaksanakan hari ini dengan tema ‘Mahabbah Indah, Ukhwah Teserlah’. Majlis yang juga berentuk karnival ini telah melibatkan pelbagai jualan dan pameran dari pelbagai pihak luar di samping oleh organisasi-organisasi rumah yang terdapat di sekolah ini.  Aspura dan Aspuri juga telah memberi peluang kepada semua untuk dikunjungi bagi mempamerkan kreativiti para penghuni menghias kamar mereka.  Pada sebelah malam, Majlis Makan Amal telah dianjurkan oleh pihak alumni bagi mengutip sumbangan bagi mengumpul dana membeli van sekolah. Karnival kali ini telah disempurnakan oleh Datuk Ahmad Zaini Kamaruzzaman, Pengarang Eksekutif Berita Harian.