Majlis Persaraan Pn Norliza Zainal

Jumaat, 12 Julai 2019 – Pn Norliza binti Zainal, guru Fizik sekolah ini telah menamatkan perkhidmatan beliau hari ini setelah memulakan tugas sebagai guru pada 1986.  Sepanjang perkhidmatan, belau telah menjalankan tugas di 3 buah sekolah termasuk SBPI Gombak sebagai sekolah yang terakhir.  Warga sekolah hari ini mengadakan majlis persaraan beliau bagi menghargai segala pengorbanan dan jasa beliau sebagai seorang pendidik.  Turut hadir dalam majlis ini adalah bekas anak-anak murid beliau dari sekolah-sekolah terdahulu. Paling manis lagi setelah majlis di dewan berakhir,  beliau telah diberi peluang menaiki helikopter meninjau persekitaran Kuala Lumpur dari udara dengan pesawat milik syarikat bekas anak muridnya.

SIla klik link di bawah untuk gambar-gambar sekitar peistiwa :