Pelancaran Program Mentor Mentee 2019

Jumaat, 11 Januari 2018 – Program mentor-mentee bermatlamat untuk menjadi satu saluran kepada murid-murid dalam membimbing mereka menangani pelbagai masalah agar mereka sentiasa terbimbing secara sihat. Hari ini program mentor-mentee telah dilancarkan dengan memperkenalkan mentor-mentor yang terdiri daripada para guru yang bakal membimbing mentee mereka daripada setiap dorm yang terdapat di asrama. Tn Pengetua dalam ucapan perasmiannya berharap program ini dapat mengeratkan lagi ukhuah antara murid-murid dan guru-guru yang terlibat.  Majlis kali ini juga memberi kesempatan kepada En Ilias bin Hamat, GPK Hal Ehwal Murid memberi ucapan terakhirnya kepada warga sekolah sempena kenaikan pangkat beliau sebagai pengetua dan akan berkhidmat di sekolah lain.

Klik link di bawah untuk gambar-gambar sekitar peristiwa :