Pendaftaran Murid Tingkatan 1 – 2019

Selasa, 08 Januari 2019 – Murid-murid yang telah dipilih memasuki tingkatan 1 di SBP Integrasi Gombak telah mendaftarkan diri hari ini.  Sempena menyambut kehadiran mereka, beberapa booth telah diwujudkan bagi mempamerkan kelebihan SBPI Gombak kepada mereka serta ibu bapa yang menghantar mereka.  Antara booth yang diwujudkan adalah booth angklung, R&D, Garage Band, iPad dan sebagainya.  Hari pendaftaran ini disemarakkan lagi dengan kehadiran En Aidie bin Jantan, Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kecemerlangan (BPSBPSK).  En Aidie sempat memantau proses pendaftaran dan ternyata berpuas hati kerana SBPI Gombak mampu menonjolkan kelebihan SBP sebagai salah satu tonggak utama dalam pendidikan di Malaysia.

Video You Tube