Majlis Bakti Disanjung Budi Dijunjung

Jumaat, 01 Febuari 2019 – Empat orang bekas guru sekolah ini telah diraikan pada hari ini oleh warga SBP Integrasi Gombak di Dewan Seri Gemilang dalam majlis ‘Bakti Disanjung Budi Dijunjung’. Empat orang guru tersebut adalah Puan Napisah Yahya (bertukar sekolah), En Ilias Hamat, bekas GPK HEM (menjadi pengetua di sekolah lain), Pn Roslawati Mokhtar (bersara) dan Pn Sarimah Samuri, bekas GPK kokurikulum (bersara).  Pelbagai persembahan oleh murid-murid telah dipaparkan dalam majlis ini sebagai aspriasi warga sekolah kepada mereka yang telah banyak menaburkan jawa dan bakti, terutamanya Pn. Sarimah dan Pn. Roslawati yang terlah lebih 10 tahun berkhidmat di sekolah ini.  Murid-murid dan beberapa organisasi juga mengambil kesempatan menyampaikan hadiah dan cenderamata kepada mereka senagai tanda penghargaan dan penghormatan kepada mereka.