Majlis Graduasi SPM Ke-15

Khamis, 05 Mac 2020 – Bersempena dengan pengisytiharan keputusan SPM bagi tahun 2019 hari ini, SBPI Gombak buat julung kalinya turut mengadakan Majlis Graduasi Ke-15 pada hai yang sama.  Keputusan peperiksaan kali ini mencatatkan peningkatan GPS, walaupun berada pada rangking ke-8 SBP berbanding ke-5 pada tahun lepas. Lebih manis lagi seorang calon mencipta sejarah apabila buat pertama kalinya sekolah ini mempunyai calon mendapat semua A tambah iaitu Saudara Darwish bin Moktar. Bilangan calaon yang mendapat semua A pada kali ini adalah seramai 36 orang.  Tuan Haji Mohd Fathullah bin Haji Mohd Yusof, Timbalan Pengarah Bahagian Pengurusan Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kecemerlangan turut hadir bagi menyapaikan sijil-sijil graduasi kepada murid-murid yang diraikan.

Sila klik link di bawah untuk gambar-gambar sekitar peristiwa :