Masjlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri

Rabu, 27 Julai 2016 – Memandangkan bulan Syawal masih belum berakhir, warga sekolah hari ini telah bersama-sama mengadakan majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri pada hari ini. Bertempat di Dewan Seri Gemilang, setiap rumah telah mewujudkan ‘booth‘ raya masing-masing dan menghiaskannya mengikut tema warna rumah.  Tuan Pengetua En Salleh bin Ismail dan beberapa orang wakil PIBG turut sama hadir dalam majlis ini  dan menyampaikan duit raya kepada semua murid. Pelbagai jenis juadah telah disediakan untuk dinikmati bersama di samping beberapa persembahan nyanyian lagu-lagu raya daripada murid-murid dan guru.  Majlis seperti ini bertujuan untuk memupuk semangat bekerjasama, perpaduan, saling bantu-mebantu serta kesyukuran dalam kalangan warga sekolah.