International Engineering Invention Innovation Exhibition I-ENVEX 2016

Ahad, 10 April 2016 – Seramai 4 orang murid team inovasi SBP Integrasi Gombak telah menyertai International Engineering Invention Innovation Exhibition I-ENVEX 2016, bertempat di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP).  Murid-murid yang terlibat adalah Nasree Hayeesama-Ae, Rabi’atul Adawiyah Azlan, Aisyah Jazilah Samsudin dan Wan Muhammad Fayadh Bin Wan Mohd Fadzlullah yang diringi oleh Pn Suraya Shabingin selaku guru pembimbing.  Program yang berlangsung selama 3 hari bermula 8 April 2016 ini bertujuan memberi pendedahan dan perkongsian pengetahuan tentang penyelidikan kepada penyelidik muda melalui penerokaan bidang sains dan seterusnya membuka ruang kepada penyelidikan sains yang bersifat multidimensi.  Team inovasi sekolah tidak pulang dengan tangan kosong memalui program ini apabila berjaya merangkul anugerah Gold Medal, Special Award dan Special Price dalam program tersebut.

Klik link di bawah untuk lihat foto sekitar peristiwa :