Majlis Pelancaran Program ‘Jom Ke Sekolah’

Isnin, 6 Februari 2017 – Sempena program ‘Jom Ke Sekolah’ yang dilancarkan di peringkat kembangsaan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia bersama Polis Diraja Malaysia, SBPI Gombak juga turut melancarkan program tersebut di peringkat sekolah.  Turut hadir dalam perasmian program adalah Sarjan Abdullah Bin Rosli, Pembantu PPS Unit Narkotik, IPD Gombak yang telah membacakan perutusan daripada Ketua Polis Negara.  Pn Noridah binti Ramlan, Guru Penolong Kanan SBPI Gombak yang merasmikan majlis ini pula telah membacakan perutusan daripada Menteri Pendidikan Malaysia.  Antara objektif program ini adalah untuk mencegah salah laku disiplin murid sekolah daripada terlibat dalam kegiatan jenayah dan perlakuan yang menyalahi undang-undang serta tidak bermoral.

Sila klink link di bawah untuk gambar-gambar peristiwa :